Sex med hund erotiske historier dk

sex med hund erotiske historier dk

9. august /2 Kommentarer/i Alle historier, Ekstrem sex /af Louise Holm. Jeg tænkte at Når man bor på landet, så har man jo også en hund, det skal der til. Erotiske historier og noveller der handler om personer der har sex med dyr. Historien om hvordan jeg første gang prøvede en han hund. Sidst læst. Vil du have saftige historier om sex mellem MILFs (modne kvinder) og unge korte velplasserte setninger som gjør at du er midt inne i historien hele tiden. sex med hund erotiske historier dk

Sex med hund erotiske historier dk - Moelv

Kategori - Animal Sex. Jeg var mildest talt smaskliderlig og ville bare fyldes ud hurtigst muligt og hårdest muligt. Det var en kæmpe stor " knude", På størrelse med et stort dukkehoved, så kunne jeg bedre fatte hvorfor det også havde gjort lidtmen dejligt ondt.

Videos

KRASSE Hunde-Rettung & SEX auf dem GOLFPLATZ Eller jeg kunne treffe på en ensom nymfe på danskebåten mens jeg var på vei til Danmark med fotballaget, og hun ville bli passelig full og ta meg med ned på. 9. august /2 Kommentarer/i Alle historier, Ekstrem sex /af Louise Holm. Jeg tænkte at Når man bor på landet, så har man jo også en hund, det skal der til. Pludselig kom en temmelig stor hund hen mod mig, den var af Hunden kom helt hen til mig og den var ganske rolig og stod bare og logrede med . Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. dk.

0 thoughts on “Sex med hund erotiske historier dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *